Woning verbouwen Schipluiden, Delft en Delfgauw

Wat de beste manier is om uw woning te verbouwen in Schipluiden, Delft of Delfgauw? Multi Keuken & Bad inschakelen. Wij zijn uw specialist in het verbouwen van complete keukens en badkamers,of dit nu gaat om werkzaamheden voor uw sanitair, meubelen, vloeren, ramen of zelfs muren en plafonds. De fraaiste en voordeligste producten leveren en installeren wij zelf, zodat wij een optimaal resultaat kunnen garanderen. Zo werkt alles perfect, is alles perfect afgewerkt, en sluit alles naadloos op elkaar aan. Dat is het resultaat dat Multi Keuken & Bad inmiddels al 15 jaar verzorgt in Schipluiden, Delft en Delfgauw. Neem nu contact op voor meer informatie en vraag onze vrijblijvende offerte aan!

Voordelig uw woning verbouwen

Woning verbouwen Schipluiden, Delft en DelfgauwNatuurlijk zijn de prijzen bij het verbouwen van een woning net zo belangrijk als de kwaliteit van de verbouwing. Echter hoeft de kwaliteit de prijs niet op te drijven; door een goede inschatting en opgave van al het werk, en daarnaast een productengamma met de ideale prijs-kwaliteitverhouding, en vooral ook veel ervaring in het verbouwen van woningen, blijft alles betaalbaar en dus een goede investering. Zelfs als er op maat voor u geleverd en gewerkt wordt in Schipluiden, Delft of Delfgauw.

Showroom voor het verbouwen

Alleen de fraaiste producten verdienen een plek in uw woning, na het verbouwen. Hiervoor zoekt u een breed aanbod van producten voor uw keuken of badkamer (of andere ruimtes in uw woning). Want hiermee kunt u allesvergelijken, en zo tot de beste keuze komen. Hiervoor is onze showroom gemaakt. Op een groot oppervlak van ruim 900 vierkante meter, staan bij ons de mooiste opstellingen op u te wachten. Leuk om eens te komen bekijken, nuttig dankzij het gerichte en deskundige advies dat u bij ons krijgt. Als u in Schipluiden, Delft of Delfgauw woont, bent u binnen korte tijd bij onze showroom in Maassluis!

Alles om uw woning perfect te verbouwen

Wat is er nodig voor het verbouwen in uw woning? Multi Keuken & Bad wil dit precies weten. Want een goed begin is het halve werk. Moeten er gespecialiseerde werkzaamheden worden uitgevoerd zoals loodgieten, constructiewerk, stucwerk, elektra, montage en installatie? Op dit gebied mogen er geen concessies gedaan worden. Kies daarom voor ons ervaren team van monteurs en installateurs. Zij leveren perfectie en verbouwen uw woning snel en hierdoor zeer voordelig. Meer weten over onze vakspecialisten of diensten in Schipluiden, Delft en Delfgauw? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.