Woning verbouwen Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Wilt u uw woning verbouwen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Dat kan een inspirerend proces zijn! Uw woning wordt mooier, ruimer, lichter en chiquer. Bijvoorbeeld door een uitbouw, verplaatste muren, verlaagd plafond of andere aanpassing of constructie. Zeker met nieuwe kranen, een prachtige wastafel, een luxe bad of douche, een compleet nieuwe keuken, een statige vloer, of een stijlvol plafond met inbouwspots. Hoe u ook gaat verbouwen, uw woning wordt fraaier en meer waard. Tenminste, als u hiervoor een deskundige verbouwer inschakelt. In Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker is dat Multi Keuken & Bad.

Waarom uw woning verbouwen met Multi Keuken & Bad?

Woning verbouwen Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en PijnackerOns bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het verbouwen van woningen. Dankzij het uitvoeren van zoveel uiteenlopende werkzaamheden in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker, kan niets ons meer verrassen. Wij zijn dan ook een gevestigde naam bij zowel particulieren als bedrijven. Op het gebied van verbouwen hebben wij voor alles de mooiste en voordeligste oplossingen. Ook als het gaat om alle nieuwe producten die u nodig heeft voor uw nieuwe inrichting, na de verbouwing van uw woning!

Nieuw interieur? Deskundig monteren!

Wat u ook nodig heeft voor het verbouwen van uw woning, Multi Keuken & Bad verzorgt het tot in de puntjes! Ons deskundige team van ervaren monteurs en installateurs is gespecialiseerd in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden. Zoals het installeren van keukenapparatuur, meubilair, sanitair, kastdeuren, schuifwanden, vensters, verlichting en vloeren. Bij het verbouwen van uw woning regelen wij ook meteen al uw stucwerk, schilderwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, gas en elektra, en natuurlijk het afvoeren van het afval en de oude onderdelen.

Bekijk onze showroom

Welke producten zoekt u voor na het verbouwen van uw woning in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Weet u al waarmee u uw vloer, keuken of badkamer gaat verfraaien? Zoekt u nog ideeën voor uw sanitair, keukenapparatuur, kasten, deuren en tegels? Een collectie van de fraaiste en voordeligste producten vindt u in het aanbod van Multi Keuken & Bad. Om deze echt goed te bekijken en te vergelijken, kunt u ze het best in het echt zien. Hiervoor bezoekt u onze showroom in Maassluis. In onze 900m2 grote showroom vindt u een inspirerend aanbod van producten, in realistische opstellingen. Hier krijgt u ook meteen gericht advies en nuttige informatie. U vindt onze showroom in Maassluis, niet ver van u in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker!