Huis verbouwen Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Wilt u op professionele wijze uw huis verbouwen en bent u woonachtig in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Dan kunt u goed de hulp gebruiken van Multi Keuken & Bad. In deze omgeving is ons bedrijf al meer dan 15 jaar actief in het verbouwen van uiteenlopende ruimtes in huis, zoals badkamers en keukens. Hiervoor bieden wij, naast een scherp geprijsd aanbod van de fraaiste meubels en onderdelen, de breedste expertise dankzij ons sterk gespecialiseerde en ervaren montage-team. Het beste resultaat voor de beste prijs, dat is waar Multi Keuken & Bad om bekend staat in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker!

Alles voor het verbouwen van uw huis

Huis verbouwen Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en PijnackerHoe u uw huis ook wilt verbouwen, wij verzorgen dit tot in de puntjes. Uw vloer, plafond, muur, deuren; allemaal perfect op maat geleverd, geïnstalleerd en gemonteerd. Hierbij horen ook technische werkzaamheden zoals tegelzetten, spachtelputzen, kitten, timmerwerk, stucwerk, schilderwerk en loodgieterswerk. Allemaal zijn dit de dagelijkse werkzaamheden van onze specialisten.

Prachtige inrichtingsmogelijkheden en producten

Natuurlijk zoekt u voor het verbouwen van uw huis nieuwe, fraaie en betere inrichtingsmogelijkheden en onderdelen. Zoals sanitair, wanden, vloeren, apparatuur en binnendeuren. Multi Keuken & Bad biedt hiervoor een even prachtige als voordelige collectie. Kom deze eens bekijken in onze 900m2 ruime showroom in Maassluis. Hier kunt u de vele producten bekijken en vergelijken, en doet u de uw beste ideeën op voor het verbouwen en inrichten van uw huis. Hier in onze showroom is uiteraard ook de mogelijkheid om u uitgebreid te laten adviseren. U bereikt de showroom na een kleine stukje rijden vanaf Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker.

Uw huis in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker verbouwen met specialisten?

Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit, dan kiest u voor het montageteam van Multi Keuken & Bad. Dankzij de jarenlange ervaring van onze monteurs en installateurs, zijn wij in staat het beste resultaat te leveren in iedere situatie. U merkt dit onder andere aan de gemakkelijkheid waarmee wij uw huis verbouwen, meteen perfecte afwerking. Wij leveren u het duurzame resultaat waar u naar op zoek bent in Rotterdam, Berkel of Rodenrijs en Pijnacker!

Scherp geprijsde offerte

Wilt u de scherpste prijzen zien voor de verbouwing van uw huis? Vraag dan onze vrijblijvende offerte aan. Hierin staat alles duidelijk gespecificeerd. De aanneemsom is vast, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Heeft u vragen, neem dan nu contact met ons op!