Huis verbouwen Monster, Poeldijk en Kijkduin

Wilt u uw huis succesvol verbouwen en zoekt u hiervoor een vakman in Monster, Poeldijk of Kijkduin? Dit is Multi Keuken & Bad. Bij ons bedrijf werken uitsluitend goed opgeleide en ervaren specialisten. Zij zijn perfect gekwalificeerd in alle soorten werkzaamheden, of het nu gaat om stukadoorswerkzaamheden, schilderwerkzaamheden, installatiewerk of complete verbouwingen van keukens en badkamers. De combinatie van hun deskundigheid en ervaring maakt onze werkzaamheden niet alleen perfect, maar ook snel en dus extra voordelig. Ervaar dit zelf door een op maat gemaakte offerte aan te vragen, voor uw huis in Monster, Poeldijk of Kijkduin! Neem hiervoor nu contact met ons op!

Waarom Multi Keuken & Bad voor het verbouwen?

Huis verbouwen Monster, Poeldijk en KijkduinUw fraaie nieuwe keuken of badkamer zorgt ervoor dat uw huis meer waard wordt. Dat is waarom u uw huis op professionele wijze wilt laten verbouwen. Want dan is alles in orde: op tijd en zoals afgesproken. Alles is naadloos, kaarsrecht en zonder schade verbouwd en geïnstalleerd. En dat voor de scherpste prijzen. Dit is waarin wij bij Multi Keuken & Bad al langer dan 15 jaar gespecialiseerd zijn, waar wij bekend om staan bij zowel particuliere en zakelijke klanten in de hele regio Monster, Poeldijk en Kijkduin.

Voordelig uw huis verbouwen?

Natuurlijk wilt u vooral zoveel mogelijk zekerheid over uw kosten bij het verbouwen. Tijdens de intensieve periode van verbouwen wilt u zo min mogelijk voor verrassingen komen te staan. Daarom leveren wij u een helder gespecificeerde offerte. Hierin staat de vaste aanneemsom en zijn ook alle benodigde werkzaamheden voor uw huis opgenomen. Hierbij kunt u denken aan het schilder-, stuk-, en timmerwerk, en ook bijvoorbeeld de installatie van uw elektra en verwarming. Ook zijn de gebruikte materialen en toebehoren voor het verbouwen duidelijk gespecificeerd. Zo ziet u precies hoe voordelig het is om uw huis in te laten verbouwen door Multi Keuken & Bad, de specialist van Monster, Poeldijk en Kijkduin!

Showroom voor het verbouwen van uw huis

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is bij het verbouwen van uw huis in bijvoorbeeld Monster, Poeldijk of Kijkduin? Dan kan het nuttig zijn te spreken met een specialist. Hiervoor bent u van harte welkom bij Multi Keuken & Bad. Wij adviseren u graag vanuit onze jarenlange ervaring met het verbouwen van alle soorten huizen, en tonen u graag de fraaiste en voordeligste producten. Bezoek hiervoor eens onze showroom in Maassluis! Met een oppervlakte van zeker 900m2 is er genoeg om te zien en te vergelijken.