Binnenverbouwingen Rotterdam, Berkel en Rodenrijs & Pijnacker

Binnenverbouwingen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker van A tot Z regelen is voor ons dagelijkse kost. Ons ervaren team kan elke klus aan en met onze grondige werkmethoden leveren wij duurzame kwaliteit. Van een stukje vrijblijvend advies tot een volledig nieuwe keuken, wij staan voor u klaar. U kunt nog vele jaren genieten van onze binnenverbouwingen bij u in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en omstreken. En hoewel onze specialiteit bij badkamers en keukens ligt, zijn we ook voor tal van andere binnenverbouwingen beschikbaar.

Uitstekende binnenverbouwingen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Vloerverwarming aanleggen

Denk hierbij aan het aanpakken van muren met nieuwe spachtel, tegels, stuc- en/of schilderwerk. Ook allerhande elektrawerk en leidingen of vloerverwarming hebben wij zo voor u gedaan. De binnenverbouwingen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker worden door ons grondig uitgevoerd, ongeacht de schaal van het project. En wanneer we voor u onze specialiteit, een nieuwe keuken of badkamer, installeren, doen we dit tot in detail. Alle leidingen en elektra worden meteen meegenomen in de installatie. Zo krijgt u een prachtig stukje maatwerk, afgestemd op uw woning of bedrijfspand.

Wij maken van alle binnenverbouwingen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker een succes met onze klantgerichte werkwijze. Wij overleggen samen met u hoe uw wensen het beste naar voren kunnen komen in de binnenverbouwing. Aan de hand hiervan stellen we een mooie offerte op. Hierin vindt u naast de vaste totaalprijs ook precies wat we gaan doen en de benodigde materialen. Gaat u akkoord, dan plannen we de eerste werkzaamheden bij u meteen in. U krijgt hoge kwaliteit, zonder eindeloos te hoeven wachten op uw binnenverbouwingen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker.

Multi Keuken & Bad, uw specialist in keuken- en badkamerinstallatie

Ons team van ervaren monteurs, timmerlui en andere vakmensen gaat vervolgens aan de slag. Zij werken in een stevig tempo om uw binnenverbouwingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit tempo kunnen we realiseren zonder in te boeten in kwaliteit, dankzij onze brede specialisatie. Wij hebben voor de binnenverbouwingen bij u in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker geen externe hulp nodig. Zo houden we de planning strak en kunt u binnen de kortste keren genieten van uw nieuwe aanwinst. Neem snel contact op met Multi Keuken en Bad en ontdek de mogelijkheden voor binnenverbouwingen in de hele regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker.